Egtved Idræts- & Multicenter

Ledige stillinger

Ledige Stillinger

Ungarbejdere

Vi søger Ungarbejdeere til Café 6040

Ansættelse løbende.

se mere her

Livreddere

Vi søger friske, dygtige livreddere

Ansættelse løbende

se mere her

Ungarbejdere

UNGARBEJDERE SØGES TIL CAFÉ 6040Vi søger dig som er gået ud af 9 klasse, og er klar til at have faste vagter i løbet af ugen, og hjælpe til når vi har travlt.Du vil få en grundig oplæring og timer der passer til din alder og dine fritidsaktiviteter.VI FORVENTER:

  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar og være mødestabil
  • Være fleksibel
  • Være smilende, imødekommende og hjælpsom
  • Du skal kunne give tilbage, læse og skrive dansk


De primære arbejdsopgaver er at tilberede og sælge mad, kaffe, svømmehalsbilletter mmDet forventes at du vasker op og gør rent i caféen.Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet, fortælle hvem du er, og måske se caféen indefra så kom gerne forbi med en ansøgning, vi glæder os til at møde digCafé hilsner fraChristel og JanJan : 22216040SES VI?


Ansættelse: Løbende

Ansøgning og andre relevante papirer sendes til Jan C Pedersen centerleder@egtvedimc.dk

Livreddere

Friske, dygtige livreddere søges!

Egtved Idræts- & Multicenter søger flere nye ansigter til vores team af dygtige livreddere.

Dine vigtigste opgaver vil bestå i at holde skarpt øje og skabe tryghed for vores mange gæster og forefaldende rengøring. Vi forventer af dig, inden opstart at du:
- Kan svømme og dykke ned til 3,8 meter
- Er fyldt 18 
- Er smilende og serviceminded
- Er fleksibel og selvstændig 
- Behersker dansk i tale 

Hvis du ikke allerede har førstehjælpskursus og bassinlivredderprøve, eller kan dykke til den ønskede dybde, tilbyder vi dig træning til disse, i huset inden opstart. 

I Egtved Idræts- & Multicenter får du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø blandt gode kolleger, som brænder for hvert sit arbejdsområde. Det er et job i en uformel organisation, men med en professionel atmosfære. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller gerne vil se Egtved Idræts- & Multicenter før du forfatter din ansøgning, kan du kontakte Centerleder Jan C Pedersen på tlf. 22216040.

Vi glæder os til at læse din ansøgning! Samtaler holdes løbende, så tøv ikke med at sende. CV samt ansøgning sendes til Jan på mail: centerleder@egtvedimc.dk